Nyttige Digitale Værktøjer – MLM & Internet Marketing
Digital Tools

Nyttige Digitale Værktøjer

Hvilke værktøjer skal vi vælge..? Det er lidt af en jungle, at finde ud af præcis hvilke digitale værktøjer vi skal vælge, når vi gerne vil igang med at bygge vores online “Imperium”.

Gennem de seneste år, har jeg undersøgt og testet en hel del forskellige værktøjer og er nået frem til mine favoritter. Herunder kan du se hvilke jeg selv har valgt at bruge og derfor også vil anbefale:

 

#1 – Hjemmeside

Her anbefaler jeg at bruge WordPress, som er en gratis platform. Når du har dit eget domæne, dvs. din webadresse f.eks. www.dinhjemmeside.dk, så kan du gratis hente og installere WordPress.

Få Wordpress her →

 

#2 – WordPress Tema

Når du har installeret WordPress, skal du vælge et Tema. Temaet er det der bestemmer din hjemmesides udseende. Dem findes der mildest talt et hav af – gratis. Ikke desto mindre, vil jeg anbefale dig at betale lidt for det, for hvis du vælger ThriveThemes.com får du så meget mere end blot et tema. Du får et værktøj du kan bruge til at lave “Landing pages”, “Thank you pages”, “Bridge pages” osv. Med andre ord, har du i Thrive Themes en komplet og effektiv værktøjskasse.

Få Thrive Themes her →

 

#3 – Email autoresponder

For at kunne følge op på potentielle kunder og forretningspartnere har du brug for en email autoresponder. Dem findes der mange forskellige af, men den jeg selv bruger og samtidig er overordentlig glad for, er Getresponse.

Få Getresponse email autoresponder her →

 

#4 – WordPress backup

En ting jeg bittert har måtte erfare er, at det er en overordentlig god idé løbende at få lavet backup af sin webside. Jeg har selv valgt at benytte VaultPress fra firmaet bag WordPress, da det foregår helt automatisk, og de er enormt hjælpsomme når man pludselig har brug for dem – Samtidig er det en meget billig løsning.

Få sikret din side gennem VaultPress her →

 

#5 – Sikkerheds plugin til din WordPress side

Det er en rigtig god idé at sikre sin side så godt som muligt, så hackere og andet godtfolk ikke så nemt kan lave ballade med din side. Selv har jeg valgt at bruge et gratis plugin der hedder All In One WP Security. Det har hjulpet mig en del gange efterhånden.

Få dit sikkerheds plugin her →

 

 

Leave a Comment: