TIPS – MLM & Internet Marketing

TIPS

Tre grundlæggende byggesten til network marketing succes…

For at opbygge en succesfuld og profitabel network marketing forretning, kræver det tre vigtige byggesten: Vi skal selv bruge produkterne, vi skal anbefale dem og vi skal hjælpe andre i gang..

Network Marketing Succes – Byggesten nr. 1

Brug produkterne – At bruge vores egne produkter, er det første trin ud af tre helt elementære og absolut nødvendige trin, for at opnå succes i network marketing. Hvis vi ikke selv bruger produkterne, tror på produkterne og brænder for produkterne, så er der reelt set slet ikke noget trin to for os, fordi det er en forudsætning for at få succes. Produkterne og ikke mindst vores tro på produkterne, udgør hele grundstenen eller fundamentet i vores network marketing forretning. Det er vores erfaringer og vores historier og oplevelser med produkterne det hele handler om. I modsætning til hvad mange tror, så handler network marketing nemlig ikke om at SÆLGE produkter, men derimod om at DELE produkter og produkt-oplevelser med andre omkring os… Det er nemlig lige præcis det der bygger vores forretning.

 

“Så lad dig og din familie få glæde og gavn af produkterne fra dit network marketing firma og begynd at samle oplevelser og opbygge troen og tilliden til dine egne produkter. Så snart dette første trin er på plads, kan du begynde at dele dine produkt-oplevelser med andre…”

Network Marketing Succes – Byggesten nr. 2

Fortæl det til andre – Trin to starter, når vi har nogle gode produkt-oplevelser eller nogle gode erfaringer med vores network marketing forretning. Så kan vi nemlig fortælle andre om dem. På den måde finder vi forholdsvis hurtigt ud af, hvem der er potentielle samarbejdspartnere og hvem der ikke er. Hvis vi vil have stor succes med vores forretning, så forudsætter det, at vi skaber en stor omsætning. Det kan vi IKKE gøre alene. Jo flere vi er til at hjælpes ad, des nemmere bliver det. Derfor handler det i bund og grund om, at nå ud til så mange som muligt. Men husk på, det ikke er ligegyldigt HVORDAN vi gør. Det skal gøres ordentligt og vi skal bl.a. være opmærksomme på forbrugerombudsmandens retningslinjer, som i øvrigt kan findes via linket nederst på siden med links.

 

“Del dine gode oplevelser med andre. Lad dem vide, at DE også kan benytte sig af de samme fordele og produkter fra forretningen, som DU har benyttet dig af. Lad dem vælge på egen hånd – vores opgave er kun at fortælle dem om det, så de SELV kan tage en beslutning.”

Network Marketing Succes – Byggesten nr. 3

Hjælp andre i gang – Efterhånden som vi deler vores network marketing og produkt- oplevelser med andre, vil der også helt naturligt være nogen der ønsker, at blive en del af forretningen og samarbejde med os. Når det sker, er det meget afgørende, at vi hjælper dem ordentligt i gang. Det er nemlig den tredje vigtige byggesten. At hjælpe en ny samarbejdspartner i gang, handler ikke kun om, at vi får vedkommende registreret og så er det overstået. Faktisk er det først når registreringen er på plads, at vi kan begynde oplæringen. Vores opgave her er, at træne vedkommende i disse tre grundlæggende byggesten. Dvs. vi lærer dem at bruge produkterne, vi lærer dem at fortælle det videre til andre og sidst men ikke mindst, lærer vi dem, at hjælpe andre i gang. På denne måde duplikerer vi os selv, så vores network marketing forretning kan udvikle sig endnu hurtigere.

 

“Nøglen til vores network marketing succes består af, at hjælpe andre med, at få succes. Det er så vigtigt, at vi giver os tid til, at støtte og hjælpe de nye samarbejdspartnere. HELDIGVIS har de fleste veletablerede network marketing firmaer nogle gode værktøjer, som kan hjælpe os med dette punkt og sikre en god oplæring.”

Leave a Comment: