Glem alt om navnelister – MLM & Internet Marketing
  • You are here:

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/www/uffekirkegaard.dk/wp-content/themes/rise/inc/thrive-category-landing-pages.php on line 94
  • Home »
  • MLM »
Dansk MLM - Uffe

Glem alt om navnelister

Byg i stedet din MLM forretning online

Vil du se hvordan du kan droppe navnelisten og i stedet bygge din MLM forretning online, så lad mig vise dig hvordan jeg sponsorerede ni nye distributører allerede i løbet af den første måned.

Klik her for at se hvordan jeg gjorde

Forestil dig hvad det betyder for din forretning, når du lærer, at tiltrække nye distributører via internettet. Derved er du ikke længere begrænset til dem du kender i forvejen.

Stop jagten på familie og venner

Lad os være ærlige… det er de færreste der bryder sig om, at kontakte familie og venner i forsøget på, at få dem med i vores respektive MLM forretninger.

Erfaringsmæssigt er det også de færreste der bryder sig om at blive kontaktet af os i den forbindelse.

En god ven eller et familiemedlem, kombineret med et mere eller mindre færdigt manuskript, giver sjældent nogen særlig behagelig samtale – så lad os stoppe det!

Der findes en anden metode

Vi har gennem de seneste år fået en masse nye muligheder og dermed metoder til, at nå ud til dem, der rent faktisk gerne vil høre om det vi tilbyder.

Metoderne giver os mulighed for, at tiltrække dem der er interesserede, så vi ikke længere behøver, at jagte stort set alle omkring os i forsøget på, at få dem med i vores MLM forretning.

Lad os én gang for alle give slip på de gamle og udpinte metoder.

Klik her for at se hvad du kan gøre i stedet

Leave a Comment: